Условия за ползване

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

  • Всеки потребител, който използва уеб сайта www.dressplace.net, се счита, че приема и е съгласен с настоящите условия;
  • www.dressplace.net е онлайн магазин за продажба на мъжки и дамски дрехи;
  • Публикуваната информация в www.dressplace.net е общодостъпна безплатно в интернет.
Артикулите в онлайн магазин www.dressplace.net следва да бъдат закупени от потребители на обявените в български лева цени и при настоящите условия и тези публикувани в страницата Доставка и плащане.

РЕГИСТРАЦИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ


В онлайн магазин www.dressplace.net потребителите се разделят на нерегистрирани потребители (гости) и регистрирани потребители.
Регистрираните потребители доброволно предоставят своите лични данни при регистрация в сайта.
Съобразно Закона за защита на личните данни, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от www.dressplace.net да бъде закрит техния потребителски профил.
www.dressplace.net има право да изпраща рекламни съобщения под формата на електронен бюлетин (newsletter) на посочения при регистрация e-mail адрес от регистрираните потребители. Регистрираните потребители имат право да се отпишат доброволно от получаване на рекламни съобщения, като за целта кликнат на линк, който се намира в „Потребителски Панел“.
www.dressplace.net няма да предоставя личните данни на регистрираните потребители на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен ако не бъдат изискани от служби, свързани със законодателството на Р. България.
В случай на неспазаване на условията за ползване на онлайн магазин www.dressplace.net и нарушаване на етиката, администраторите на www.dressplace.net имат правото да ограничат достъпа до онлайн магазина на нарушителите.
www.dressplace.net запазва правото си да променя настоящите условия по всяко време, без предварително известие, като изменените условия ще бъдат публикувани на настоящата страница.
Настоящите „Общи условия“ на онлайн магазин Dressplace имат задължителна сила, както за www.dressplace.net, така и за потребителите му. Всички те се считат за уведомени и се съгласяват за всички промени от датата на публикуването им в www.dressplace.net.
www.dressplace.net съхранява cookies и log файлове с цел персонализиране и подобряване на услугите си.
www.dressplace.net използва инструмента Google Analytics, за да отчита посещенията и поведението на своите потребители.

УСЛОВИЯ ЗА ПАЗАРУВАНЕ В WWW.DRESSPLACE.NET


Начините на плащане, сроковете за доставка и отстъпките в онлайн магазин www.dressplace.net са описани в страницата Доставка и плащане

ОТСТЪПКИ В WWW.DRESSPLACE.NET


За всички покупки на стойност 100 лева или повече получавате безплатна доставка до адрес или офис на куриерска фирма - Еконт, Спиди.

ПРАВО НА РЕКЛАМАЦИИ


Всяка една от пратките,които изпращаме с куриерска фирма Еконт е с опция да се отвори, прегледа и тества преди да се заплати. При взето от Ваша страна решение да Не задържите продукта-откажете пратката на куриера. Ако все пак сте приели пратката, но по-късно решите да я върнете, молим това да стане в 14 дневен срок, съобразно ЗЗП. Единственото условие е продуктът да бъде в запазен търговски вид. Ако се окаже, че поръчаният размер не е Вашия, ние Ви гарантираме, че ще извършим замяна за друг размер/артикул или ще върнем сумата, която сте заплатили. Ако продуктът,който получите е дефектен или сгрешен, веднага се свържете с нас на посочените в сайта имейл или телефон.

РАБОТНО ВРЕМЕ
Поръчки в онлайн магазин www.dressplace.net се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Работното време на онлайн магазин www.dressplace.net е:
Понеделник-Събота
09:00 – 18:00 часа
Неделя почивен ден
Неделя е почивен ден, в който не се обработват и изпращат поръчки. Онлайн консултации относно продукти могат да бъдат извършвани по всяко време, в което има свободен оператор на линия (включителни почивни дни). Консултации по телефон могат да бъдат извършвани в работното време. Всички поръчки направени до 15:00 часа се обработват и изпращат на същия ден и биват получени на следващия работен ден. Всички поръчки направени след 15:00 часа обикновено се обработват на следващия работен ден и се изпращат в него.

УСЛОВИЯ ЗА КОПИРАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ


Цялата информация, публикувана в www.dressplace.net е собственост на www.dressplace.net, в т.ч. снимки и описания на арикули.
www.dressplace.net дава право на собственици на други сайтове и потребители да публикуват връзки към онлайн магазин www.dressplace.net
Забранява се копирането на текстове от www.dressplace.net и поставянето им в други уеб сайтове и онлайн магазини, без писмено съгласие на www.dressplace.net или без се цитира източника, като се постави следния текст: „Източник: онлайн аутлет магазин www.dressplace.net”, като " онлайн аутлет магазин www.dressplace.net" следва да бъде линк към http://www.dressplace.net .

САЛВАТОРНА КЛАУЗА


В случай, че части или цели разпоредби на настоящите Общи услоция бъдат признати за противоречащи на императивни норми, за нищожни или по каквато и било причина неприложими, то тази разпоредба ще бъде считана за самостоятелна спрямо останалите разпоредби и няма да засегне действието и приложимостта, на която и да било от останалите разпоредби.