За нас

Всеки има собствен мироглед, има своите маниери на поведение, цели в живота и професионално развитие. Добрата визия е жизнено необходима на съвременния човек. Затова българският народ и днес си повтаря поговорката "По дрехите посрещат, по ума изпращат". Тази поговорка е вечно актуална - човек няма втори шанс да направи първо впечатление, което остава като печат в съзнанието на хората, които среща. Чрез външния вид на човека можем да разберем неща за вътрешния му свят, за навиците и предпочитанията му. 

Ние от DressPlace сме обединени от идеята да Ви помогнем в поддържането на добрата Ви визия. Основна ценност на нашия онлайн магазин е грижата за клиента, като се стараем да реагираме бързо на нуждите и желанията Ви, същевременно непрекъснато извършваме подобрения, правим намаления, разпродажби, даваме бонуси и редица други изненади. 

Нашият каталог Ви предлага дрехи в различни стилове и направления на достъпни цени. С наша помощ бихте могли да обновите изцяло своя гардероб, като започнете от бельото и завършите с обувките и модните аксесоари, без дори да се налага да излизате от вашия дом. 

За Вас ще се погрижат професионалисти, които работят 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, за да изпълнят бързо вашите нужди и желания. 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване в света на ДресПлейс!

Тел. 088 651 7069
Имейл: office@dressplace.net